Bilen

Ett par nöjda röster

                                                                                                                 . 

JM - Nyproduktion bostäder 

"Samsons Rör var med på resan"

Samsons rör har dragit alla rörinstallationer i 146 bostäder i det nybyggda bostadsområdet Dalenum, Lidingö.

"Vi har kämpat med det här byggprojektet och nu är det bara målgången kvar. Samsons har varit med på den resan. Vi har haft våra meningsskiljaktigheter, men vi har löst allt. Husen blev färdiga och inflyttningen kunde ske i tid. Kenth Hafdell på Samsons har verkligen jobbat för att det ska bli bra. När de började jaga på oss när det gäller tidplanen blev jag riktigt nöjd, då kändes det att vi kommit långt med samarbetet."

Mikael Mattsson, projektledare för byggprojektet Dalenum, Lidingö, JM.

 

"Man känner när hjulen snurrar i samma takt"

JM Bostad upphandlade Samsons Rör för VS-installationer i de första två etapperna av nybyggnadsprojektet Ceremonien, med 182 nya bostäder i Nockeby, Bromma. Just nu pågår förhandling om den tredje etappen.

"Vi valde Samsons för att vi ansåg dem kompetenta och prisvärda. Mikael Johansson, kalkylansvarig på Samsons, är noggrann och snabb i anbudskommunikationen vilket jag uppskattar. I sådana här affärer känner man från bägge håll när hjulen snurrar i samma takt-när det funkar helt enkelt. Det har det gjort med Mikael!"

Anders Fredriksson, inköpare bostäder, JM

 

Näckrosen, BRF, Solna, 521 bostäder - Serviceavtal

"Ordermottagaren Lotta Neiderstam är fantastisk"

Bostadsrättsföreningen Näckrosen har 521 bostäder i sitt bestånd. Föreningen har ramavtal där Samsons Rör  fungerar som "husröris" och rycker ut när det behövs - ofta med kort varsel.

"Vi har ganska gamla hus, byggda 1947, och det är många ´habrovinkler` med dem. Lotta är alltid trevlig och visar stor förståelse när vi ringer och  och säger att ´ni måste komma nu!` Hon är väldigt kunnig - det är aldrig några långbänkar utan snabb prioritering. Också rörmokarna är väldigt omtyckta i föreningen. Nyligen fick Samsons i uppdrag att byta alla backventileri två hela hus. Senare ringde en medlem och höjde killarna till skyarna."

Bonnie Simms, Ordförande BRF Näckrosen, Solna 

 

Upplands Brohus - Avloppsspolning 

På uppdrag av Upplands-Brohus har Samsons Rör genomfört flera systematiska avloppsspolningar i Upplands-Brohus fastighetsbestånd i Kungsängen och Bro. De har även anlitats flera gånger för att bygga om badrum i lägenheter och för löpande arbeten med diverse VVS-reparationer.

–Samarbetet har fungerat bra, med snabb och god service. Eftersom Samsons Rör som vår underentreprenör blir vårt ansikte utåt har vi också ställt höga krav på service och kvalitet i jobbet. Detta har de visat att de klarar av mycket bra.

Tobias Pettersson, AB Upplands-Brohus

 

 Väsbyhem - avtal för rörservice

"Kommunikation är svårt, men så otroligt viktigt"

Väsbyhem har anlitat Samsons Rör för att utföra löpande servicearbeten i lägenheter och lokaler samt byte av av föravstängningsventiler och blandare i kök-, tvättställ och dusch, i tre av sina bostadsområden.

"Samarbetet fungerar bra. De lyssnar på vad man säger och har en hög servicegrad nr det gäller förslag på lösningar. Kommunikation är svårt men så otroligt viktigt-det tycker jag fungerar på Samsons Rör.

Tomas Ekblom, underhållsplanerare, Väsbyhem